Looking For Anything Specific?

Burak Yılmaz Galatasaray - Burak Yılmaz Galatasaray'ı sildi! - Yeni Akit : Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı.

Burak Yılmaz Galatasaray - Burak Yılmaz Galatasaray'ı sildi! - Yeni Akit : Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı.. Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Galatasaray, trabzonspor'dan burak yılmaz'ı 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. Şampiyon galatasaray galatasaray 4 2 sivasspor 19 şampiyonluk kutlamalari 5 mayıs 2013. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun.

Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. 15 temmuz 1985 (antalya, türkiye). Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Galatasaray'ın Burak Yılmaz Operasyonu!
Galatasaray'ın Burak Yılmaz Operasyonu! from www.haberts.com
Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Transferi arap saçına dönen burak yılmaz'ın galatasaray ile anlaştığı açıklandı. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. .başında 5 milyon sözleşme fesih maddesi aktifleştirilerek ligde trabzonspor formasına 30 maçta 32 gol ve 9 asist ile veda eden burak yılmaz, bu harika istatistiklerine galatasaray'da da devam etti. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı.

Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı!

Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük. Galatasaray'ın teknik direktörü fatih terim, burak yılmaz'ı galatasaray'a gelmeye ikna etti. Lille osc métropole / türkiye. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Şampiyon galatasaray galatasaray 4 2 sivasspor 19 şampiyonluk kutlamalari 5 mayıs 2013. İşte burak yılmaz'ın galatasaray'dan alacağı ücret ve yaşanan gelişmeler. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Trabzonspor'un burak yılmaz'ın sözleşmesini feshettiğini borsaya bildirmesinin ardından galatasaray, milli futbolcu ile 4 artı 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 15 temmuz 1985 (antalya, türkiye).

Şampiyon galatasaray galatasaray 4 2 sivasspor 19 şampiyonluk kutlamalari 5 mayıs 2013. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Burak Yılmaz: "Galatasaray'ı karıştırmak istiyorlar ...
Burak Yılmaz: "Galatasaray'ı karıştırmak istiyorlar ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Galatasaray'ın teknik direktörü fatih terim, burak yılmaz'ı galatasaray'a gelmeye ikna etti. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Haberler spor haberleri burak yılmaz galatasaray'ı bombaladı. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. Beijing guoan, bonservis bedeli olarak galatasaray'a da 8 milyon euro ödeyecek.

Beijing guoan, bonservis bedeli olarak galatasaray'a da 8 milyon euro ödeyecek.

Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Transferi arap saçına dönen burak yılmaz'ın galatasaray ile anlaştığı açıklandı. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Şampiyon galatasaray galatasaray 4 2 sivasspor 19 şampiyonluk kutlamalari 5 mayıs 2013. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! Içindeki fenerli rahat bırakmadı adamı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir.

Içindeki fenerli rahat bırakmadı adamı. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Sivas maçında ıslıklandıktan sonra kafasına ayrılmayı koyan burak yılmaz, yakın çevresine her şeyi anlattı. Transferi arap saçına dönen burak yılmaz'ın galatasaray ile anlaştığı açıklandı.

Burak Yılmaz gol, Galatasaray ise tur attı!
Burak Yılmaz gol, Galatasaray ise tur attı! from image.shaber3.com
15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Galatasaray'ın trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Bafetimbi gomis'i 6 milyon euro'ya satan sarı kırmızılıların, trabzonspor'da ankaragücü maçı kadrosuna alınmayan burak yılmaz ile. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Galatasaray 5 yerine 7 verecek gibi gösterildi, burak galatasaraya yurtdışına gidemediği için geliyor. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole.

Lille osc métropole / türkiye.

Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Bu görüşmede nazifoğlu kapılarının kendisine açık olduğunu söyledi. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Galatasaray'ın yılın transferini yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Galatasaray'ın teknik direktörü fatih terim, burak yılmaz'ı galatasaray'a gelmeye ikna etti. İşte burak yılmaz'ın galatasaray'dan alacağı ücret ve yaşanan gelişmeler. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Şampiyon galatasaray galatasaray 4 2 sivasspor 19 şampiyonluk kutlamalari 5 mayıs 2013. Galatasaray'ın trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. .yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir.

Kendisini 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda galatasaray'a karşı trabzonspor forması ile gördük burak yılmaz. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı.

Post a Comment

0 Comments